Bedankt voor jouw steun!

2021 was naast een bewogen jaar ook een jaar met veel beweging wat betreft onze sociale projecten en dat is mede dankzij jouw steun aan ons Fonds Vrienden van Outward Bound, beheerd door de Koning Boudewijnstichting 

De nood aan verbinding was en is heel voelbaar en vanaf de zomer van 2021 zijn er terug veel programma's doorgegaan, zij het met de nodige flexibiliteit om de veiligheid m.b.t. corona te garanderen.

Deze zomer gingen er verschillende adventure therapeutische programma's door: de Monte Perdido Expeditie in BelgiĆ« en Obbaya voor mensen met en na kanker, Saltare voor mensen met een moeilijke band met eten en therapeutische Spiro-tochten. Dit najaar deden we verschillende programma's met studenten en o.a. ook met studenten die dreigen uit te vallen: Talent Action Lab. We stapten daarnaast met BOOST in een partnerschap met de Koning Boudewijnstichting, een programma voor getalenteerde en gemotiveerde jongeren uit sociaal economisch kwetsbare milieus.

In naam van Outward Bound en alle deelnemers die deugd hadden van de programma's willen we jou van harte bedanken voor jouw bijdrage dat ons sociaal engagement mee mogelijk maakt.

We wensen jou en jouw dierbaren een inspirerend, deugddoend en betekenisvol 2022!

namens het ganse Outward Bound team


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x