Steun tochtgenoten

Optie 1: parallele trajecten

Kom met je eigen team op training, en maak gelijktijdig een traject voor een andere (doel)groep mogelijk. 

Je kan een parallel traject bijboeken als je al een Outward Bound training hebt ingepland in de nabije toekomst, of je kan meteen voor beide trainingen met ons rond de tafel gaan zitten. Tal van sociale organisaties staan open voor parallele trajecten. Ken je zelf een sociale organisatie die nood heeft aan een stukje begeleiding, dan horen we dat uiteraard ook graag.

>> wij willen een traject waarin we geloven mee mogelijk maken!


Optie 2: belangeloze inzet

Draag je onze sociale projecten een warm hart toe, en wil je onze projecten steunen door de handen uit de mouwen te steken? 

De mogelijkheden zijn divers! Hou onze socials in de gaten voor georganiseerde werkmomenten, of laat je inspireren door je voorgangers:

Begeleiden van een terugkomdag

Saltare, een partnerorganisatie van Outward Bound begeleidde een terugkomdag voor de Outward Bound groeicursus, zonder deze aan te rekenen aan de deelnemers. Vanuit het geloof in de zinvolheid van die dag binnen het traject, en het gegeven dat de inschrijvingsprijs voor sommigen een te hoge drempel kan zijn, staken ze vrijwillig de handen uit de mouwen, voor een deugddoende afsluiter van hun traject

Bosonderhoud op domein Varoy

Het domein in Varoy is ca. 23ha groot en bestaat voor een groot deel uit bos. Dat bos vraagt heel wat onderhoud: snoeien van dode takken en takken die een risico vormen, maaiwerkzaamheden, wandelpaden toegankelijk maken/houden, enz. Ipv het bosonderhoud uit te besteden aan bedrijf, gingen een aantal Outward Bound collega's (met kennis van zaken) zelf aan de slag in het bos, om het weer zomerklaar te maken. De uitgespaarde factuur gaat naar onze sociale projecten.

Leveranciers met een warm hart

Onze traiteur, l'Artisan, rekent niets aan voor de heerlijke pastas tijdens onze jaarlijkse technische opleiding voor Outward Bound begeleiders. Met dit bedrag krijgt o.a. een student de nodige korting om wél zorgeloos op programma te komen.


Optie 3: Ik wil financieel steunen als individu

Je kan ook rechtstreeks een financieel steentje bijdragen, als individu, via een storting aan het Fonds Vrienden van Outward Bound, beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40€.

Of via overschrijving:

Fonds Vrienden van Outward Bound beheerd door de Koning Boudewijnstichting.
Rekeningnummer BE10 0000 0000 0404
Met gestructureerde mededeling +++019/1110/00018+++

Op 1 augustus 2019 werd op initiatief van enkele bevriende filantropen het Fonds Vrienden van Outward Bound opgericht, beheerd door de Koning Boudewijnstichting. Dit Fonds heeft als doel onze sociale projecten te steunen. Zelf investeren we vanuit Outward Bound een deel van onze winst uit onze corporate-programma’s om sociale programma's mogelijk te maken aan een toegankelijk tarief. Daarnaast kan iedereen die onze sociaal engagement wil steunen, een gift doen (giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40€).


Meer items Steun tochtgenoten

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x