Partners

Wil jij de Monte Perdido mee waar maken?


Trooper!

Steun de Monte Perdido expeditie volledig gratis door online te shoppen via https://www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/obb.


Fonds Vrienden van Outward Bound, beheerd door de Koning Boudewijnstichting

Of doe een financiële gift aan het Fonds Vrienden van Outward Bound, beheerd door de Koning Boudewijnstichting (giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40€).
Dit Fonds heeft als uniek doel onze sociale projecten te steunen.

Fonds Vrienden van Outward Bound beheerd door de Koning Boudewijnstichting.
Rekeningnummer BE10 0000 0000 0404
met de gestructureerde code voor de MP expeditie 2021: ***019/1110/00119***


Partners van Outward Bound

Outward Bound gebruikt de winsten uit trainingen binnen de bedrijfswereld actief om deze sociale projecten mee te helpen financieren. In 2019 ging Outward Bound op stap met volgende bedrijven en organisaties, die op die manier ook hun steentje hebben bijgedragen aan dit project: 


Supporters

Naast dit doorgedreven MVO-beleid door Outward Bound, kunnen de Monte Perdido trajecten slechts gerealiseerd worden mits hulp en ondersteuning van partners én supporters. Ze zijn een onmisbare schakel. 

Ook uw steun kan helpend zijn. Dit kan op vele manieren: het zoeken naar en doorverwijzen van potentiële kandidaat-deelnemers, aanspreken van uw netwerk, logistieke ondersteuning, advies, ontwerpen publiciteitsmateriaal, onderhoud website, verspreiden en publiceren van aankondigingen, flyers en affiches, organiseren van een voordracht, financiering,…More items Partners

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x