Wij zijn een trotse JEZ organisatie!

Saltare, het OB traject dat zich zich op jongeren met een moeilijke band met eten, is onlangs uitgekozen als één van de 200 nieuw JEZ!-projecten voor 2024!

JEZ! Dat is de opvolger van “Rode Neuzen”, de goede doelen actie voor jongeren, ondersteund door VTM, QMusic, Het Laatste Nieuws en Belfius. Door een actie op te zetten, of geld te storten kan je ons JEZ! project “Adventure Therapy voor jongeren met een eetstoornis” steunen.


De actie loopt tot eind maart 2024. Op het einde van de actie verdubbelt JEZ! alle ingezamelde gelden, tot een maximum van 25.000€ (!) per project. Dat is veel geld, waar we heel concrete plannen mee hebben:

  • een vierdaagse adventure therapy tocht voor jongeren tussen 17 en 25 jaar (vervolgtraject)
  • een adventure therapy Groeitraject Extra voor jongeren van 14 tot 18 jaar, waarin we ook de steunfiguren van deze jongeren betrekken.

Maar al dat geld inzamelen, dat kunnen we niet alleen! Vandaar een warme oproep of jullie (mensen kennen die) een handje kunnen toesteken. Alle acties ten voordele van JEZ! appreciëren we uiteraard ten zeerste: denk aan een fuif, een wandeltocht, een stoere ijsberenplons of een optreden. De JEZ! ambassadeurs - Tom De Cock, Nora Gharib, Jonas Lips en Aaron Blommaert - zullen bovendien in het voorjaar een bezoek brengen aan tal van mensen en organisaties die acties opzetten.

Ken je een organisatie, school, jeugdbeweging… die elk jaar een goede-doelenactie opzet en nog op zoek is naar een goed doel? Of iemand die een gift wil doen? Heb je weet van een organisatie die of een bedrijf dat wil sponsoren? Neem dan contact op met bert via bert.vandenbussche@outwardbound.be

meer weten -> https://www.jezofficial.be/ 


Meer items Wij zijn een trotse JEZ organisatie!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x