YOUNG HIGH POTENTIALS

Outward Bound laat Young Potentials groeien 

Outward Bound is een inspirerende sparringpartner die junior managers helpt om hun rugzak te vullen met skills en competenties die nodig zijn om te kunnen groeien in hun job én binnen uw bedrijf. Met interactieve trainingen en resultaatsgerichte coachingsessies verruimen we hun professionele perspectieven en versterken we hun kracht, passie en drive.

>> Outward Bound wil jong aanstormend talent niet alleen mentaal, cognitief en emotioneel stimuleren, maar ook bewust uitdagen om met een sterke focus grenzen te verleggen.

Outward Bound laat Young Potentials voelen 

Ervaren coaches houden deelnemers een spiegel voor zonder met de vinger te wijzen: wie ben ik, wat zijn mijn sterktes, wat wil ik bereiken en welke weg moet ik daarvoor afleggen? We zetten 100% in op ‘ervaren’ en ‘voelen’ en kunnen snel schakelen en terugkoppelen tijdens elke interventie. Samen zoeken we naar verrijkende antwoorden en heldere inzichten waardoor we grote stappen zetten in de persoonlijke ontwikkeling van uw beloftevolle medewerkers.

Outward Bound werkt een programma uit waarin we:

  • Een authentiek klimaat creëren waar deelnemers van elkaar leren 

  • Mensen bewust maken van hun groeimogelijkheden 

  • Intrinsieke motivatie van talenten blootleggen

  • Inzicht geven in drijfveren, kwaliteiten, patronen, sterktes, valkuilen 

  • Actief werken op skills en competenties in leidinggeven

  • Ruimte maken voor ervaringen, inzichten en groei 

  • Prestaties en ROI verhogen zowel individueel als en in teams

>> Outward Bound werkt geen kant-en-klare programma’s af, maar rolt een traject uit op maat van de deelnemers en de doelstellingen van de organisatie. Daarom komen wij eerst luisteren om onze grote W-vragen te stellen: Waarom doen we wat we doen? Wat kan ik bijdragen? Wanneer ga ik in actie? Waar lever ik een toegevoegde waarde?

Nog even praktisch:

Het Outward Bound programma voor Young Potentials bestaat uit een weloverwogen mix van individuele leerervaringen en groepssessies, zoals workshops en intervisies, waarin we de vertaalslag maken van theoretische modellen naar authentiek werken en managen op de werkvloer.

Voor wie? Studenten, jonge werknemers uit elke sector die ambitie hebben om te groeien.
Waar? Outdoor, op één van onze professioneel uitgeruste locaties.
Hoe lang? Eén dag, een week, een jaar… verschillende formules zijn mogelijk.
Kostprijs? Wij werken graag een vrijblijvende prijsofferte uit voor uw organisatie.


Meer items YOUNG HIGH POTENTIALS

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x