IN SHORT - TIME OUT FOR FACILITATORS

Currently only available in Dutch

Normaal gesproken zijn het onze jongeren die op time -out ‘mogen’.
Wijzelf kunnen een periode van ‘er eens tussenuit zijn’ echter ook wel eens goed gebruiken.

Vandaar deze uitnodiging. Drie dagen, twee nachten. In de frissere en nattere periode van het jaar. Op stap met de rugzak. Ons huis op onze rug. In goed gezelschap. Bekende vreemden. Zij die weten hoe je werkcontext is. Van binnenuit.

Uitwaaien. Fysiek en emotioneel. Stappend en zwijgend. En pratend. Kampvuur. Warmte. Verhalen. Het delen van eten. Het comfort van de slaapzak en de tent. Herbronnen. Uitdiepen. Herijken van je innerlijke kompas.


VOOR WIE?

Voor begeleiders van jongeren, je heb (wat) ervaring in het meerdaags stappen met een rugzak en je staat open voor je eigen persoonlijke proces en dit van je tochtgenoten.

 

WAAR?

Regio Viroinval – tocht is uitgestippeld

 

WANNEER?

15-17 november 2021

 

BEGELEIDING

Luk Peeters

Luk is sinds 1985 bezig in de ervaringsgerichte Outdoorwereld. Hij begeleidde vele jaren Outward Bound en City Boundprojecten voor jongeren uit de Bijzondere Jeugdzorg en opleidingstrajecten voor hun begeleiders.
Hij is sinds lange tijd gepassioneerd betrokken bij de internationale ontwikkelingen van Adventure Therapy. Hij begeleidde therapeutische ‘walkshops’ voor en na de verschillende internationale conferenties, presenteerde er workshops en lezingen en schreef hier ook een aantal artikels over. Hij was ook zes jaar co-chair van het internationale comité (ATIC) dat deze ontwikkelingen coördineert.
Luk studeerde Sociale agogiek en is Gestalt- en Cliëntgericht therapeut, met specialisaties in existentiële- en in groepstherapie. Hij is gastdocent in het postgraduaat ‘ervaringsgericht ontwikkelen in groepen’ van de UCLL.
Voor Focus On Emotion is hij staflid van het postgraduaat Cliëntgerichte Psychotherapie aan de KUL en van het specialisatiejaar Groepstherapie. Daarnaast is hij staflid en opleider in het specialisatiejaar OUTDOOR EN ADVENTURE THERAPY, een partnerschap tussen Outward Bound en het opleidingsinstituut Focus on Emotion.


KOSTPRIJS

€ 405 - inclusief professionele begeleiding, verzekeringen, maaltijden in zelfkook & overnachting

 

MEER INFO?

Voor meer info: https://www.outwardbound.be/nl/spiro-samen-stappen


INSCHRIJVEN


Na je aanmelding neemt Luk contact met je op voor een verkennend intakegesprekIN SHORT - TIME OUT FOR FACILITATORS

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x