REFERENTIES

REFERENTIES

Bekijk hier onze meer dan tevreden klanten.

Raf Seymus, Exellys, CEO

"Outward Bound zorgt voor een bijzonder deskundige en professionele begeleiding en omkadering. Alle gemaakte afspraken werden nagekomen en er was een hoge tevredenheid van alle deelnemers."

Katrien Van Dooren, L&D Manager Adecco Group

"Tijdens de kick-off van ons opleidingsprogramma slaagt Outward Bound er telkens opnieuw in om junior medewerkers met zichzelf te confronteren zodat ze kunnen starten met hun leerproces in ons bedrijf. Ze doen dit bovendien op een heel persoonlijke manier die individueel is afgestemd op elke medewerker. Het niveau van competentie van de Outward Bound trainers is volgens mij dan ook uniek in de markt."

Geert Sterck, Umicore, Corporate Learning and Development Manager

"Zowel de voorbereiding, het traject zelf als de nabespreking verliepen uiterst professioneel en efficiënt. Met ons project wilden we 16 deelnemers uit 8 verschillende landen op 2 dagen elkaar grondig leren kennen, met het oog op een verdere intense samenwerking. Deze twee dagen resulteerden in meer dan dit alleen. Het ervaringsgericht leertraject kan omschreven worden als een combinatie van praktijkgerichte training in het geven van feedback, interculturaliteit, teambuilding, omgaan met zelflimiterende gedachten, veiligheidstraining, persoonlijk leiderschap, een teambuilding. In die zin is het Outward Bound opzet bijzonder krachtig. Alle deelnemers waren uiterst tevreden. ons traject genereerde duurzame business impact door de deelnemers, mede ook dankzij de uitstekende begeleiding."

Sabine Ballet, Atlascopco Rental, HR manager

"Outward Bound is erin geslaagd tot een optimale interactie te komen en het teamwork door deze training te stimuleren. Een verrassende aanpak die werkt!"

Charles Galunic, INSEAD professor

"It has been a pleasure to work with Outward Bound Belgium over many years. Great Results!"

Isabel Benoit, Milliken, HR manager

"Heel tevreden over de dienstverlening van Outward Bound Belgium: klantgericht en flexibel. Ze bieden een perfecte balans tussen theorie en praktijk. Hun ervaringsgerichte aanpak maakt de vertaling naar de werkvloer toe eenvoudiger. Outward Bound heeft meegeholpen aan de cultuurwijziging binnen ons bedrijf."

Patrick Vandebroek, NXP Semiconductors, Competence/Resource Manager

"Na een intake kan Outward Bound een goed inschatting maken van de organisationele complexiteit, en daarmee samenhangende potentiële aandachtspunten. De oefeningen die vooropgesteld worden spelen hierop goed in. Na de Outward Bound sessie is er een duidelijke awareness aanwezig bij de deelnemers voor deze aandachtspunten. Dit alles gebeurt op een speelse manier waarbij de deelnemers ook plezier beleven aan de opdracht."

Ann Fedeli, Penguin Random House LLC, Senior Director, Learning and Development

"The Outward Bound trainers make a great team and our group has had great experiences working with them over the year."

Edith Koole, Sappi, People Development Manager Brussels and Sales

"Outward Bound is onze vaste opleidingspartner sinds vele jaren. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. We krijgen regelmatig uiterst positieve feedback van de deelnemers met betrekking tot deze 'speciale' vorm van leren. Er wordt geleerd op een spontane, actieve, natuurlijke manier in een veilige omgeving. Een sterke aanrader!"

Filip Huysmans, Stad Leuven, afdelingshoofd onderwijs en scholen

"De Outward Bound begeleidster voelde snel en goed de noden en het tempo van de groep aan. Ze wist vervolgens het programma aan te passen, om juist in te gaan op de vragen. De training werd ook afgerond met concrete actiepunten."