WERKWIJZE

Outward Bound is een organisatie met een rugzak vol expertise en ervaring in begeleidingstrajecten voor individuen, teams en ondernemingen. Wij komen niet langs met een brochure onder de arm met standaard trainingen en teambuilding programma’s, maar werken individueel en op maat, altijd.

STAP 1 │ VERKENNEN

Outward Bound schuift mee aan tafel voor een kennismakingsgesprek. We zijn oprecht geïnteresseerd in uw verhaal en luisteren naar al uw wensen. We stellen onze grote W-vragen (wie, wat, waar en wanneer) en lijnen uw doelstellingen haarfijn af.

STAP 2 │ MATCHEN

Is er een match? Fantastisch! Het Outward Bound team werkt voor u een resultaatgericht programma op maat uit. We sturen een transparante prijsofferte zonder onaangename verrassingen. Groen licht? Go!

STAP 3 │ STARTEN

Wij organiseren alles met de puntjes op de i in één van onze outdoor locaties of gecombineerd met een inhouse training. We verwelkomen alle deelnemers met de glimlach en zorgen voor een professionele begeleiding met een sterke focus op de gouden driehoek ‘product – procedure – people’.

STAP 4 │ ERVAREN

Samen stappen we uit het vertrouwde referentiekader en gaan we in een veilige omgeving op zoek naar bewegen, gewaarworden, communiceren, samenwerken, denken én doen. Ervaren coaches werken met een duidelijke focus op het hier-en-nu en sturen bij als dat nodig is. We starten en weten waar we willen uitkomen, maar tussenin ligt geen voorgekauwd programma. 

STAP 5 │ EVALUEREN

Welke leerpunten neemt u mee naar huis en wat gaat u toepassen in uw werkomgeving? We stellen individuele actieplannen op en geven theoretische kaders en praktische handvaten mee. Outward Bound vindt het belangrijk om tijd en ruimte in te bouwen voor feedback, follow-up en een optioneel vervolgtraject.

 

Stimuleer persoonlijke groei.
START HIER >>

 

WERKWIJZE

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x