voor senior managers

Outward Bound laat leidinggevenden groeien

Als leidinggevende houdt u meer dan 10 bordjes tegelijk in de lucht waardoor het niet altijd evident is om alle medewerkers mee te nemen in uw verhaal. Wilt u op een authentieke en inspirerende manier leidinggeven? Medewerkers motiveren en in beweging zetten omdat ze ‘willen’ en niet ‘moeten’? Maakt u op de werkvloer ruimte voor weerstand, feedback en emoties?

>> Outward Bound is een sparringpartner die samen met u (her)ontdekt welke leiderschapsstijl aansluit bij uw persoonlijkheid en een waardevolle verbinding maakt met uw bedrijfscultuur.

Outward Bound laat leidinggevenden voelen

Een succesvolle leider blijft trouw aan zichzelf en maakt vanuit zijn kern verbinding met de medewerkers en organisatie. Outward Bound helpt om meer inzichten te krijgen in uw kwaliteiten, valkuilen, potentieel en persoonlijke ambities. Wij dringen onze visie niet op en ‘verkopen’ geen kant-en-klare oplossingen, maar maken wel ruimte voor ervaringsgericht leren, zelfreflectie, inzicht en zelfontplooiing.

Lees meer over de samenwerking tussen Outward Bound en Exellys binnen hun Grow Smart traject ''from Professional to Emerging Leader'

Outward Bound werkt een programma uit waarin we:

  • Persoonlijke leiderschapsstijlen ontdekken en aanscherpen

  • Groeitrajecten ontwikkelen voor leidinggevenden & managers

  • Delen & leren van ervaringen met collega-managers 

  • Communicatieskills verhogen (conflicthantering, moeilijke gesprekken)

  • Bouwstenen leggen voor duurzame bedrijfsresultaten 

  • Teams & medewerkers aansturen, motiveren, activeren

  • Verbale en non-verbale signalen detecteren en terugkoppelen

>> Outward Bound komt niet langs met een brochure, maar rolt een traject uit op maat van de leidinggevenden en de doelstellingen van de organisatie. Daarom komen wij eerst luisteren om onze grote W-vragen te stellen: wat hebben uw leidinggevenden nodig, waar en wanneer.

Lees meer over het traject dat we opzetten voor de Project Leiders van CFE

Nog even praktisch:

Outward Bound organiseert intensieve management trainingen van een aantal dagen buitenshuis gekoppeld aan een individueel opvolgingstraject. Geen hoorcolleges, maar wel een gebalanceerde mix van onderbouwde theoretische modellen, heldere inzichten, constructieve feedback en praktische toepassingen die u meteen kan vertalen naar de werkvloer.


Voor wie? Leidinggevenden, midden & senior management uit alle sectoren
Waar? Outdoor, op één van onze professioneel uitgeruste locaties.
Hoe lang? Eén dag, een week, een jaar… verschillende formules zijn mogelijk.
Kostprijs? Wij werken graag een vrijblijvende prijsofferte uit voor uw organisatie.


voor senior managers

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x