Outward Bound is voorbereid op Covid-19

Beste leerpartner,


Zoals velen onder jullie, zijn we ons heel bewust van de impact die Corona (Covid-19) heeft op onze gemeenschap, onze gezondheid, jouw organisatieactiviteiten alsook de onze.

Ondanks dat een semi lock-down de mogelijkheden van online vergadering verhelderd heeft, zijn de meesten vooral gesterkt in hun overtuiging over de rijkdom van echt contact tussen mensen.
Mocht je benieuwd zijn hoe wij kijken naar deze disruptieve periode voor de trainingssector, zie hier onze nieuwsflash of lees ons artikel op Linkedin.

Met deze brief willen we jou informeren dat we ons hebben voorbereid blijvend in jullie leren en ontwikkelen te voorzien, zonder dat gezondheid daarbij op de helling komt te staan. Jouw persoonlijk welzijn, dat van je team, je organisatie en de samenleving krijgt dus focus die het verdient.

We herbekeken ons aanbod in het licht van de heersende pandemie met aandacht voor onze kenmerkende pijlers van kwalitatieve procesfacilitatie en degelijk veiligheidsmanagement.

Onze standaardpraktijken integreren nu leren in groepsverband met vereisten als ‘physical distancing’ en andere noodzakelijke maatregelen. Outward Bound voorziet voortdurend in aangepaste richtlijnen om onnodige risico’s op alle domeinen te vermijden en te verminderen. Dit houdt onder meer in dat we onze opleidingsoefeningen herbekeken, de omgang met materiaal aanpasten, alsook ons site & facility management. Verder kregen onze gezondheidsscreening en begeleiding van doelgroepen hernieuwde aandacht.

Samengevat: we garanderen onderscheidend te blijven met onze methodiek;

Hoe we het draaien of keren, de performantie van teamwerk en organisaties komt telkens neer op de kwaliteit van de samenwerking. En zo kijken wij uit naar de verder samenwerking met jullie!

Aarzel niet contact met ons op te nemen als je meer informatie wenst of nog vragen hebt.

Bedankt voor jullie vertrouwen.


Hartelijke groet,
In naam van het ganse team,

Kobe Smits
CEO Outward Bound België™


Wil je meer weten over onze COVID19 preventiemaatregelen? 


27 april 2020

Outward Bound is voorbereid op Covid-19

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x