6 juli 2020

Outward Bound en Nature lanceren SPIRO

SPIRO, dat zijn meerdaagse staptochten voor adolescenten en volwassenen in kleine groepen, begeleid door een trainer van Outward Bound of Nature. 

Samen stappen. 

Met een kleine groep leeftijdsgenoten en een avontuurlijke begeleider. Wandelend onderweg, in het midden van de natuur, met weinig externe afleiding. Meedragen wat je nodig hebt: Een tent en slaapzak om goed te slapen, eten om ’s avonds samen een potje te koken. Op ontdekking met een rugzak die volloopt met gedeelde ervaringen.

Voor wie zijn weg zoekt. 

SPIRO is een meerdaagse reistocht, die kansen biedt om een tweede adem te vinden, om vanuit een waarderende benadering weer de moed te vinden, om op verhaal te komen, om nieuw leven in te blazen, om zelfvertrouwen en veerkracht te herstellen, …

Omdat wandelen werkt. 

 We werken vanuit Adventure Therapy. Daarbij zetten we de kracht van het samen stappen in de natuur in om tot herstel, groei en inzicht te komen. Ervaring die kan raken, ruimte voor reflectie, en bouwen aan betekenisvolle relaties met tochtgenoten en therapeut zijn sleutelelementen in dit proces.

Als de tijd rijp is. 

Tussen maart en november gaat er ongeveer maandelijks een tocht door, steeds tijdens schoolvakanties, lange weekends of lesvrije periodes. Deelnemers kunnen zich het ganse jaar door aanmelden. Je kiest zelf wanneer je je tocht aanvangt. Wanneer je voelt dat de tijd rijp is, de nood hoog, of als er vruchten te plukken zijn. Mogelijk is de tocht ingebed in een lopend ondersteuningstraject.Outward Bound en Nature lanceren SPIRO

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x