KOM UIT JE KOT

foto: https://insanevisuals.be (OB programma voor Muco Ecuador Expeditie 2017)

De huidige crisis creëerde voor ons als maatschappij, maar ook als organisatie, als team en als collega een realiteit met uitdagingen waar we niet op voorbereid waren. In het antwoord erop lijkt VERBONDENHEID vaak centraal te staan. Op alle niveaus wordt er creatief gezocht naar manieren om te verbinden. Hoe pak je dat aan, in deze tijden van verplichte afstand?

Hoe blijf je als team samenwerken? De ene persoon apprecieert de efficiëntie van het online vergaderen, de andere mist de informele pauzemomenten.  De ene dag biedt de afstand een focus zonder gestoord te worden, de andere dag verlies je energie aan de twijfel of je je collega wel kan storen voor dat detail waar jij nu op vastloopt. Of misschien lukt het eindelijk door er wat ‘uit’ te zijn om meer ontspannen te werken of geraak je juist de betrokkenheid kwijt…

En dit is geen of-of verhaal: VERBONDENHEID én AFSTAND zullen nog even deel uitmaken van onze dagelijkse (werk)realiteit.  Een uitdaging waar Outward Bound graag mee de schouders onder zet.

De Outward Bound methodiek helpt aan den lijve te ervaren wat verbondenheid en afstand voor jullie als team betekent.  Via niet-alledaagse uitdagende activiteiten – uit de dagelijkse (al dan niet vernieuwde) werkcontext – in een natuurlijke omgeving zetten we jullie samen als team aan de slag, uiteraard rekening houdend met de nodige fysieke afstand.  Wij faciliteren de activiteiten en de reflecties met als doel deze lijfelijke ervaringen en het besef van wat jullie als team nu nodig hebben, te integreren in jullie dagelijks werk. 

Grijp als team de kans om bewust de overgang te maken van een situatie waarin jullie onvoorbereid ingesmeten zijn, naar een doorstart waarin jullie samen als team nog sterker staan.


WAT

Een dag met je team letterlijk en figuurlijk samen in beweging in de natuur, via uitdagende opdrachten en reflecties. We gaan samen met jullie op zoek naar betekenisgeving voor jullie dagelijkse werkcontext. Zoals altijd stemmen we deze dag af op de noden, de behoeften, de fysieke mogelijkheden en beperkingen van het team.
Uiteraard kan het proces dat op deze dag ingezet werd, verder opgevolgd en begeleid worden op een later moment, indien gewenst.


WAT NIET

Deze dag biedt uiteraard geen oplossing voor een dieperliggend conflict of een begeleiding van een uitgebreider teamveranderingstraject.  Is dat bij jullie op dit moment aan de orde, dan werken we nog steeds graag een traject op maat uit.

 

VOOR WIE

Elk team tot max. 12 personen dat na een intense periode van afstand, bewust een doorstart wil maken met het oog op verbondenheid in het team.


WAAR 

(op basis van beschikbaarheid)

 • Het Outward Bound center en -domein in Lustin/ Anhée
 • Heibrand – Westmalle (met mogelijkheid tot gebruik van het touwenparcours)
 • Het Rekreatief – Edegem
 • De kluis – Sint-joris-Weert (met mogelijkheid tot gebruik van het touwenparcours)
 • De Heerlijckyt – Geetbets
 • of op een door u aangereikte locatie

 

PRIJS

€1.550 voor 1 dag van 10uur tot 17uur
(ook meerdaagse formule mogelijk, contacteer ons voor de verschillende opties)

Inbegrepen in deze prijs:

 • professionele Outward Bound begeleiding door 1 trainer voor max. 12 deelnemers
 • telefonische afstemming vooraf met de Outward Bound trainer
 • een individuele ongevallenverzekering.
 • gebruik van technisch en didactisch Outward Bound materiaal,
 • toegang tot de standaard actieterreinen (regio Namen-Dinant)

Niet inbegrepen:

 • Verblijf en catering in externe locatie (prijzen op aanvraag)
 • Dagverblijf en catering in het Outward Bound cursushuis te Lustin (beschikbaar t.e.m. 30 september 2020): € 25 per persoon
 • Dagverblijf en catering in het nieuwe Outward Bound center te Anhée (beschikbaar vanaf oktober 2020): € 51 per persoon


24 april 2020

KOM UIT JE KOT

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x