Join our Team

Al meer dan 40 jaar is Outward Bound België actief als trainingspartner in diverse sectoren: social profit, bedrijven, business schools, enz.  We ontwikkelen programma’s rond o.a. leidinggeven, coaching, teamontwikkeling en persoonlijke groei, met accent op leren in ‘the great outdoors’. Met zowat 6000 deelnemers-dagen per jaar, is  Outward Bound België een sterke speler op de nationale én internationale opleidingsmarkt.

Ter versterking van ons team zoeken wij:


Back Office support / Junior Outdoor Procesbegeleider (m/v/x)

Ben jij een administratieve duizendpoot met een commerciële mindset? Zie jij je ons verhaal uitdragen via de website en andere kanalen? Ben je een ondernemende teamplayer, die groeit door het ondersteunen van ervaren collega’s, maar tegelijk niet bang is hen mee te nemen in het digitale verhaal?

Heb je daarnaast ook zin om mee groepen te begeleiden dmv outdoor ervaringsleren en procesbegeleiding? Zie je het helemaal zitten om een intensieve technische én softskills opleiding te doorlopen? Voel je de goesting om mee met de senior trainers aan de slag te gaan in het outdoor werkveld, en op termijn ook autonoom training te geven?

Dan leren we je graag kennen!


2 (Junior) Outdoor Procesbegeleiders op zelfstandige basis (m/v/x)

Na een behoorlijk intensieve, technische outdoor training word je verder opgeleid tijdens een  inloopperiode als co-trainer. Gedurende die intense periode van opleiding investeren wij en ook jijzelf in je persoonlijke groei, weliswaar nog zonder salaris. Eens je de opleiding met succes hebt afgerond, zal je diverse outdoor trainingen begeleiden, voor doelgroepen uit zowel de sociale sector als de bedrijfswereld. Jouw uitdaging is om de deelnemers zich zowel persoonlijk als in team te laten ontwikkelen  (persoonlijk functioneren, leiding geven, coaching, samenwerking & communicatie, conflicthantering, enz).

Hier zal jij je schouders onder zetten:

  • het begeleiden van groepen dmv outdoor training (ervaringsleren) en procesbegeleiding,
  • opvolging en evaluatie samen met de klant, zowel naar inhoud als uitvoering,
  • het eventuele verderzetten van de training en actieve interne begeleiding bij de klant,
  • je zal samenwerken met ons administratieve team voor de praktische organisatie.

Zie jij deze uitdaging zitten?


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x