OBBAYA Persoonlijk Groeitraject voor AYA's zomer 2020

Zin om samen met lotgenoten een grot te verkennen in de Belgische Ardennen? Of om de sprong op een touwenparcours te wagen? En dat gecombineerd met verdiepende gesprekken over gevoelige thema’s zoals zelfvertrouwen, relaties en intimiteit? Dat kan tijdens onze Obbaya-groeiweek in de laatste week van de zomervakantie in samenwerking met seksuologe Kristel Mulders.

Voor wie? Voor jongvolwassenen tussen 18 en 39 jaar met een kankerervaring die samen aan herstel en groei willen werken. De groeiweek staat ook open voor 3 deelnemers met een andere ziekte (o.a. mucoviscidose, nieraandoening, chronische pijn …)

Waar? Outward Bound Cursuscentrum, Rue Covis 19, 5170 Lustin (tussen Namen en Dinant – afhalen aan het treinstation van Lustin is mogelijk)

Wanneer? Van maandag 24 augustus om 10u tem vrijdag 28 augustus om 16u

Begeleiding? Saskia Nauwelaerts (senior Outward Bound trainer en psychotherapeute in opleiding) & Kristel Mulders (seksuologe Jessa Ziekenhuis Hasselt)

Kostprijs? Outward Bound en externe sponsoring maken het mogelijk dat deelnemers aan een voordeeltarief kunnen inschrijven. Naar eigen draagkracht kies je als deelnemer voor één van volgende drie prijssettingen: 125 – 250 – 390 euro (alles inbegrepen, exclusief vervoer H&T naar cursusplaats). Vormt het financiële aspect een probleem, neem dan zeker contact met ons op.  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x