Kennismakingsdag Adventure Therapy voor hulpverleners 2020

Wat?

De kennismakingsdag is een dag voor hulpverleners die hun cliënten willen doorverwijzen naar onze AT-programma’s, en die willen proeven van wat adventure therapy bij Outward Bound betekent. Het is geen dag ter inspiratie of uitwisseling voor mensen die zelf met adventure therapy aan de slag zijn of willen.

We bieden doorverwijzers die dag de kans om adventure therapy binnen Outward Bound ‘aan den lijve’ te ondervinden. Naast enkele activiteiten en besprekingen, geven we ook een algemene toelichting omtrent adventure therapy & hoe we binnen Outward Bound daarmee aan de slag gaan. We lichten een aantal Outward Bound programma’s toe, waarmee we verschillende doelgroepen bereiken: personen met of na kanker (bv. OBBAYA specifiek voor jongvolwassenen en Monte perdido), mensen met een moeilijke relatie met eten (Saltare), kandidaat-studenten voor het specialisatiejaar adventure therapy
Uiteraard voorzien we ook tijd om in te gaan op vragen.Voor wie?

Mensen die werken met cliënten of patiënten, mensen met een kwetsbaarheid voor wie (een van) onze adventure therapy programma’s een meerwaarde kan betekenen, zoals bijvoorbeeld jongvolwassenen en mensen met of na een kankerervaring of een ander chronisch ziektebeeld, mensen met een moeilijke relatie met eten, personen met een psychische kwetsbaarheid, enz.
Gezondheidswerkers, huisartsen, specialisten, diëtisten, studentenbegeleiders, therapeuten, counselors, begeleiders, coaches, psychologen... zijn welkom.


Praktisch

Waar?

Outward Bound Cursushuis, Rue Covis 19, 5170 Lustin


Wanneer?

Donderdag 14 mei 2020 van 9u30 (opstart om 10u) tot 17u


Kostprijs?

€10 (lunch en drank inbegrepen)


Begeleider

Saskia Nauwelaerts


Meer Info 

Bij Saskia Nauwelaerts op saskia.nauwelaerts@outwardbound.be of 016/235172

& i.v.m. onze adventure therapy programma’s: https://www.outwardbound.be/adventure-therapy


“A mind that is stretched by a new experience
will never go back to its old dimensions”

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x