Chateau Varoy

Onze Château Varoy is gelegen in een uitgestrekt domein van 25 ha, te midden van de natuur.

Het is de uitvalsbasis van de meeste van onze programma's. Na een dag vol uitdagende activiteiten is dit de uitgelezen plaats om even te reflecteren, te relaxen en tot rust te komen. Het kasteel is tijdloos, en biedt tegelijk het nodige comfort, waardoor je keer op keer weer versteld staat van deze plek.

Omdat we de magie van deze plek graag delen, kan je het kasteel ook privé huren. Volg onderstaande link naar onze pagina op Ardennes Etape voor meer details en boek meteen je verblijf.

Moest je je afvragen hoe een oud kasteel toch de hedendaagse noden en verwachtingen kan inlossen, dan vertellen we je graag dat het kasteel volledig gerenoveerd werd in 2020, met respect voor de originele uitstraling. Het kasteel biedt nu ruimte voor 2 groepen van 12 personen. Er zijn 2 keukens, 2 eetkamers, 2 vergaderruimtes, en op de 2 bovenverdiepingen 10 twin en 2 triple slaapkamers. Elke kamer is uitgerust met kwaliteitsvolle bedden en een eigen badkamer. Bed- en badlinnen kunnen worden voorzien op aanvraag. Chateau Varoy

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x