PERSOONLIJKE ONTWIKKELING OP DE GRENS VAN AVONTUUR EN THERAPIE

Open 5-daagse

Via avontuurlijke activiteiten in de natuur en in groep gaan we op verkenning. Een tocht naar binnen, naar onze eigen belevingswereld. De ervaringen die we hier-en-nu opdoen zijn de basis om naar onszelf te kijken. Samen met de groep geven we uitdrukking aan deze ervaringen en zoeken we naar de betekenis van de zaken die we mee-maken.

Door steeds weer in actie te gaan is er telkens een nieuwe mogelijkheid om de zaken anders aan te pakken.


Wat?

Met de groep gaan we vanuit onze verblijfplaats in Lustin steeds weer op avontuur in de natuur en keren we weer terug. We nemen de tijd om bewust te ervaren wat de verschillende activiteiten met ons doen en we delen onze ervaringen in de groep.
Zo gaan we samen op weg om met onze vragen en problemen aan de slag te gaan.
Het concrete programma ontstaat ter plaatse. De therapeut werkt een programma uit dat tegemoet komt aan de behoeftes en mogelijkheden van de groep.

Vanuit deze ervaringsgerichte manier van werken willen we je de mogelijkheid bieden om:

. Samen te zoeken naar de betekenis van gebeurtenissen in je leven
. Na te gaan hoe anderen jou ervaren en hoe jij anderen ervaart
. Nieuwe ervaringen op te doen
. Nieuwe dingen uit te proberen of op een andere manier met bekende dingen om te gaan

De therapeut ondersteunt, stimuleert en faciliteert de gesprekken in groep. De groep heeft immers alles in zich om een herstellende, helende en groeibevorderende werking uit te oefenen. De groepsleden bepalen zelf waaraan wordt gewerkt.


Wie?

Deze groep richt zich op volwassenen die een beter zicht willen krijgen op hun eigen functioneren. Dat kan zijn omdat je met moeilijkheden te kampen hebt, of omdat je gelooft dat je nog kan groeien. Misschien sta je voor moeilijke keuzes, voel je je niet altijd even lekker in je vel, lopen sociale contacten niet altijd zoals je zou willen, …

Wil je met jezelf aan de slag gaan, op een actieve manier, in groep, dan is deze groep misschien wel iets voor jou.

Voorwaarden

Deelname kan slechts na een (telefonisch) gesprek met de therapeut. Samen wordt gekeken of wat jij nodig hebt overeenkomt met ons aanbod.

Eenmaal je beslist hebt om deel te nemen kan je je inschrijven.


Praktisch

Waar

Outward Bound Cursushuis, Rue Covis 19, 5170 Lustin (tussen Namen en Dinant – afhalen aan het treinstation van Lustin om 9u30 is mogelijk)

Wanneer?

5-daags programma van maandag 1 juli 10u tot vrijdag 5 juli 17u

Begeleider

Kristof Geysemans

Kostprijs

€ 695 | Hierin zijn inbegrepen: Intakegesprek, begeleiding, verblijf (5 dagen, 4 nachten) in het Outward Bound Center te Lustin in gedeelde kamers, alle maaltijden, alle didactisch en technisch materiaal, toegang tot de actieterreinen, en een individuele ongevallenverzekering

Meer Info?

saskia.nauwelaerts@outwardbound.be – 0486/604.601  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x