Sponsors Adventure Run

De Adventure Run wordt georganiseerd ten voordele van onze projecten voor Saltare vzw en Andante vzw – meer achtergrondinfo over die projecten vind je op onze Allemaal Tochtgenoot pagina.

>> Gezocht! Adventure Run Sponsors 

Het leven zit vol uitdagingen. Grote, kleine, makkelijke en soms ook moeilijke. Hoe je die uitdagingen aanpakt, wie je daarin ondersteunt en wat je daarvoor nodig hebt, is steeds anders. De Adventure Run zit ook vol Outward Bound uitdagingen, die de deelnemers samen zullen trotseren. We bieden aan organisaties de kans hun naam te verbinden aan die uitdagingen, onder de vorm van sponsoring.

Met elke uitdaging die je sponsort, maak je 0,5 tot 1,5 dagen Outward Bound begeleiding mogelijk voor 10 deelnemers binnen het Saltare of Andante project.


Sponsorpakketten 

Start - Finish

Aan alles is een begin en een einde. En dus ook aan deze adventure run. Iedereen zal er passeren. Misschien met kriebels in de buik bij het vertrek, of met vleugels bij aankomst aan de finish. Hoe dan ook, het zijn memorabele momenten!

Prijs: € 4.150 voor de start of finish (equivalent voor 1,5 dagen vorming, incl. overnachting, in het kasteel voor 10 deelnemers van Saltare/Andante)


Obstakels waar alle deelnemers passeren (4-8-12k)

Niet iedereen kiest voor evenveel uitdagingen, ook niet bij de adventure run, maar een aantal obstakels zal toch iedereen trotseren (of alleszins passeren), en daar kan jouw organisatie in de kijker staan!

Prijs: € 2.790 per obstakel (dat is de kostprijs voor 1 dag vorming, incl. overnachting, in het kasteel voor 10 deelnemers van Saltare/Andante)

Obstakels waar enkel de 12k deelnemers passeren

Ook de uitdagingen waar niet iedereen mee te maken krijgt, hebben vaak een grote impact, alsook de obstakels op het grote 12k parcours!

Prijs: € 1.955 per obstakel (dat is de kostprijs voor een halve dag vorming, incl. dagverblijf in Chateau Varoy voor 10 deelnemers van Saltare/Andante)Meer weten? Nog ideeën?


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x