Adventure Run Individu

Loop of wandel mee met onze eerste Adventure Run, ten voordele van Outward Bound programma’s voor Saltare vzw en Andante vzw.

Het wordt een adventure run waar beleving centraal staat. Een parcours van 4-8-12 km, afgewisseld met uitdagende Outward Bound hindernissen, waar je zal moeten samenwerken om de finish te bereiken.


Praktisch

Start - Einde

Vertrek is voorzien tussen 10 uur en 12 uur. Je krijgt van ons na inschrijving het exacte tijdslot van jouw start. De adventure run eindigt wanneer de laatste deelnemer - op zijn/haar eigen tempo - over de finish gaat. 

Inschrijvingsprijs

€ 35 per individuele inschrijving, over te schrijven op rekeningnummer BE60 2300 5093 0070 van de Landelijke Vereniging Outward Bound School vzw.

Hierin is inbegrepen:

  • uitgezet parcours van 4-8-12 km
  • 4-10 Outward Bound hindernissen (afhankelijk van gekozen afstand)
  • parking
  • omkleedruimte

Parkeren

Er is gratis parking aan de ingang van het domein (voor de ingangspoort aan de linker kant). Daarnaast is er ook parkeer gelegenheid  in de buurt.

Kleedruimte

Je kan je omkleden in het kasteel. Er zijn voldoende kleedkamers en sanitair voorzien. Let wel, er zijn geen lockers. Kostbare spullen laat je best thuis. Outward Bound is niet aansprakelijk voor verloren of gestolen spullen. 

Wat meebrengen?

Een sportief evenement vraagt om een sportieve outfit, die afgestemd is op het weer. Kom je als team? dan is een originele team-outfit een plus! Denk verder eventueel aan douchegerief, reservekledij ... 

Ook als het regent blijft de adventure run een avontuur dat je niet wil missen. Enkel storm of sterke wind zou roet in het eten kunnen gooien, maar dan brengen we je meteen op de hoogte!


  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x