CHANGE MANAGEMENT

Een bedrijfscultuur die innovatie ondersteunt
Aanpassen, vernieuwen, omschakelen, organiseren, fuseren of wijzigen. Uw bedrijf is voortdurend in beweging door de kracht van verandering. Maar staat uw onderneming klaar om de uitdagingen van vandaag en morgen het hoofd te bieden? Start, want Outward Bound zet uw team stevig in de schoenen door ruimte te maken voor effective change. Onze grootste troef? Wij geloven niet in het veranderen van mensen, maar wel in verandering met mensen.

Organisatieverandering met een plusfactor
Outward Bound is met veel plezier een leerpartner en mentor die uw onderneming van binnen en van buiten leert kennen. Wij durven de oorsprong van verandering in vraag stellen en werken met een centrale focus op beleving, persoonlijke groei en toekomstdromen. Want enkel dan kunnen onze experts in veranderingsmanagement een duurzame organisatie- en gedragsverandering op de werkvloer in goede banen leiden.  

Wij definiëren samen een change strategie die niet alleen uw persoonlijke visie en ambitie ondersteunt, maar ook die van uw teamleden en organisatie. 

Kies voor een change management traject bij Outward Bound omdat wij…

  • Verandering in organisaties begeleiden, niet opleggen

  • Organisatieontwikkeling met veel vertrouwen ondersteunen

  • Bedrijfsmissie- en visie herbekijken

  • Omgaan met weerstand en spanning

  • Open interne communicatie met alle stakeholders bevorderen

  • Positieve keuzes een duwtje in de rug geven (nudging) 


Outward Bound België is de specialist in outdoor trainingen en coaching programma’s met een sterke focus op diepgang. Individuen, teams en organisaties worden begeleid door ons fantastisch team van trainers en coaches, die elk programma volledig op maat uitwerken. Want elke vraag, elke medewerker, elk team en elk bedrijf is uniek.

Nog even praktisch
Voor wie? Teams die staan voor een veranderingstraject of door een periode van verandering gaan, leidinggevenden, middle & senior management uit alle sectoren.
Waar? Outdoor, op één van onze professioneel uitgeruste locaties.
Hoe lang? Eén dag, een week, een jaar… verschillende formules zijn mogelijk.
Kostprijs? Wij werken graag een vrijblijvende prijsofferte uit voor uw organisatie.

 Wilt u positief en succesvol veranderingen doorvoeren?
Contacteer ons >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x